PRODays-event 28 september

Op donderdag a.s. vindt het  PRODays 2023 plaats voor politie, justitie en defensie.

Prodays 2023 is het event voor Law Enforcement en Defensie op het gebied van uitrusting, training, tools en speciale voertuigen. Met lezingen, demo’s en netwerken. Verder zijn er innovaties te zien op het gebied van uitrusting, opleidingen, tools & speciale voertuigen, waaronder elektrische en gepantserde voertuigen, drones en vaartuigen.
Vanwege het discrete karakter is de toegang voorbehouden aan medewerkers van politie, justitie, defensie en/of medewerkers met opsporingsbevoegdheid. Registratie is verplicht en wordt vooraf door PROCentrum getoetst en gevalideerd.

PROCentrum wil door middel van opleidingen, applicaties en materieel een bijdrage leveren aan de veiligheid van medewerkers bij hulp- en opsporingsdiensten met een algemeen maatschappelijk belang. Ze verzorgt opleidingen voor (semi) overheidsinstellingen en levert producten en materiaal voor onder meer politie en defensie. PROCentrum bestaat uit de divisies ‘rijopleidingen’, ‘geweld en gevaarbeheersing’ en ‘materialen’.

Geef een reactie