Benefietconcert politie op 14 januari

Collega’s van de Politie Eenheid Rotterdam en basisteam IJsselland organiseren een benefietconcert op 14 januari in de Breepleinkerk in Rotterdam-Zuid. De opbrengst gaat naar een fonds voor de in Nederland uitbehandelde  politierechercheur Michèle van Dijk.

Op 14 januari aanstaande zingen politie dameskoor Proces-Vocaal en het Inspire2liveChoir Nederlandse en Engelstalige nummers van o.a. 3JS, Nick & Simon, Secret Garden en Cat Stevens. Politie Harmonievereniging Hermandad zal muziekstukken als Sonos Triunfo, Besame Mucho, maar ook Grease en nog veel meer ten gehore brengen.

No one fights alone

Na de roeimarathon door politievrouwen met PTSS en de benefietcabaretvoorstelling door cabaretier Arie Vuyk organiseren, is dit de derde grote crowdfundingsactie voor rechercheur Michèle van Dijk. Michèle heeft uitgezaaide en levensbedreigende borstkanker. Ze krijgt sinds september 2022 chemo. Zodra de chemo is uitgewerkt, zijn buitenlandse gespecialiseerde behandelingen haar enige kans op levensverlenging. Deze worden echter niet door de zorgverzekeraar vergoed. ‘In this family no one fights alone!’ aldus Miranda, collega bij Politie eenheid Rotterdam en één van de initiatiefnemers van het benefietconcert.

Deuren open

Op 14 januari vanaf 19:30 uur gaan de deuren van de Breepleinkerk in Rotterdam-Zuid open. Het benefietconcert is van 20:00 uur tot 21:30 uur. Kaartjes zijn hier verkrijgbaar. De volledige opbrengst van de tickets zal worden gedoneerd aan de crowdfunding van Michèle van Dijk.

Geef een reactie