Benefietvoorstelling voor rechercheur Michèle van Dijk

Op 16 december 2022 en 2 februari 2023 geeft de Rotterdamse cabaretier Arie Vuyk twee benefietvoorstellingen voor rechercheur Michèle van Dijk. Zo helpt hij haar in haar strijd om te overleven. Je bent van harte uitgenodigd!

‘Every Boeddha Happy’: zo heet de voorstelling van het Nederlandse cabaretkanon Arie Vuyk. Het leven van een boeddhist valt niet mee maar je kunt er wel om lachen. Mantra’s zingen, zentuinen, zingeving, onzingeving, alles komt langs tijdens de feelgood cabaretvoorstelling door Arie. Beleef het mee op 16 december en/of 2 februari in een orkaan van grappen, liedjes en typetjes.

Hulp voor rechercheur Michèle van Dijk

Niet alleen de voorstelling is bijzonder, ook het doel ervan: hulp voor rechercheur Michèle van Dijk in haar strijd om te overleven.  Michèle strijdt tegen kanker. Een strijd die alleen met een behandeling in het buitenland te winnen is. ‘Mijn overleven kost dus geld,’ zegt Michèle. ‘Heel veel geld! En dat kan ik niet alleen. Ik heb jouw hulp nodig.’

Meet & greet

Op 16 december en 2 februari is de inloop vanaf 19:00 uur. De prijs per ticket is € 26,50 inclusief drankjes, hapjes en servicekosten. Tijdens de meet & greetna de voorstellingen kun je onder het genot van een drankje en hapje met Arie of Michèle in gesprek gaan.

Geef een reactie