Groot verdriet om verlies collega Kim Minnee

Kim Minnee (33), agente in de Zoetermeerse stadsdelen Dorp en Palenstein, is door een noodlottig ongeval om het leven gekomen. Haar lichaam werd gevonden in het water in Zoeterwoude. Collega’s rouwen om het grote verlies.

Kim Minnee werkte jarenlang in Zwanenburg (Haarlemmermeer). In april 2021 begon zij als wijkagente in Zoetermeer. Nog de dag voor haar overlijden genoot ze van haar werk tijdens de Sinterklaasintocht. Kim stond bekend als een jonge, vrolijke en energieke vrouw. Collega’s zullen haar onder meer herinneren om haar humor, glimlach en gezelligheid. De verslagenheid om het verlies is groot.

Van een misdrijf is geen sprake. Kim zou ’s ochtends onderweg met de fiets naar haar werk in het water terecht zijn gekomen. Na melding waren hulpdiensten met spoed ter plaatse. Hulpverleners vochten voor haar leven, maar het heeft niet mogen baten.

Wij wensen Kims familie, vrienden en collega’s alle mogelijke kracht en sterkte.

💙💙💙

Geef een reactie