Ik vertrek: oude politiepost Bonaire te koop

Zin om op een bijzondere plek te vertoeven? Zoek niet langer: de voormalige politiepost op Bonaire staat te koop.

Het gebouw van bijna 350 m2 staat naast het voetbalveld van Rincon en aan de verbindingsweg tussen Kralendijk en Rincon. Goed bereikbaar dus!

De verkoop start vandaag en deze week kun je al je biedingen indienen. Wie weet, ben je in augustus trots eigenaar van dit leuke gebouw (na een opknapbeurt) op een bijzondere locatie! Alle informatie vind je hier.

Er is trouwens meer nieuws over de politiedienst op Bonaire. Het Korps Politie Caribisch Nederland (KPCN) heeft samen met Politie Nederland en Interpol een sub-NCB geopend op Bonaire. NCB staat voor Nationaal Centraal Bureau en valt onder de verantwoordelijkheid van Den Haag. Bonaire, Sint-Eustatius en Saba staan hiermee via de systemen van Interpol in direct contact met het hoofdkwartier van Interpol in Lyon en politiecollega’s over de hele wereld. KPCN kan de databanken raadplegen en informatie uitwisselen. Een stap dichterbij in wereldwijde samenwerking!
Meer informatie lees je op de website van Bonaire.

Geef een reactie