Nieuw tv-programma: Rachel valt binnen

In het nieuwe televisieprogramma gaat presentatrice Rachel Rosier, bekend van het jeugdprogramma Checkpoint, op onderzoek uit om na te gaan hoe het er bij de politie aan toegaat.

In Rachel valt Binnen is te zien wat ervoor nodig is om met z’n allen veilig over straat te kunnen gaan in Nederland. Rachel Rosier dompelt zich helemaal onder in de politiewereld: van het droneteam tot de waterpolitie naar de cyberpolitie. Ook de laatste ontwikkelingen in de forensische opsporing, van politie te paard en de hondensurveillance komen aan bod. Daarbij komt ze natuurlijk ook zelf in actie!

Weet ze in een split-second het juiste wapen te kiezen om zich te verdedigen? En lukt het haar om alle sporen veilig te stellen bij een moord? In deze vijfdelige serie loopt Rosier mee op de meest uiteenlopende plekken bij de politie. Ze ziet wat er allemaal voor nodig is om als politieman- of vrouw je werk te kunnen doen. Rachel leert onder meer schieten op de schietbaan, traint een dag bij mee bij de mobiele eenheid, neemt de telefoon op in de meldkamer, komt in actie met de waterpolitie en ontdekt of haar eigen labrador Mozes geschikt is als politiehond.

Rachel Rosier: “Politiewerk, we hebben allemaal dankzij goeie detectiveboeken en toffe politieseries wel een idee van hoe dat gaat. Maar kan je met behulp van één haar echt een moord oplossen? En kan mijn hond ook politiehond worden? Dat ga ik in deze serie samen met de politie uitvogelen.”

De serie Rachel valt Binnen is vanaf zondag 27 februari om 18.20 uur te zien bij de EO op NPO Zapp.

Bekijk hier de eerste aflevering!

Bron: eo.nl

Geef een reactie