Nieuwsoverzicht week 32: Ontvoerde Hoofddorper vrijgelaten en herenigd met familie

Heeft u het nieuws van de afgelopen dagen gemist? De redactie zet de highlights voor u op een rij.

Drie jongens aangehouden voor reeks geweldsincidenten in Zeeland
De politie heeft zaterdag drie jongens aangehouden voor een reeks ernstige geweldsincidenten op Schouwen (Zeeland). Een zeventienjarige jongen werd in Vlaardingen aangehouden. Een een veertienjarige en een achttienjarige jongen zijn in Schiedam opgepakt. De drie verdachten zitten in een politiecel en mogen geen contact met de buitenwereld hebben. Lees verder > >

Agent in Rotterdam geraakt door kogel nadat verdachte tas met wapen weggooit
Een agent is in de nacht van zaterdag op zondag tijdens een arrestatie in Rotterdam door een kogel in zijn been geraakt. Hij is gewond naar het ziekenhuis gebracht, meldt de politie. Drie Rotterdammers van 22, 26 en 32 jaar oud zijn aangehouden. Lees verder > >

Automobilist verstopt drugs in onderbroek
Een 21-jarige man uit Lepelstraat is zondag 8 augustus 2021 omstreeks 13.45 uur door de politie op de Kastanjelaan aangehouden nadat bij hem harddrugs waren aangetroffen. Hij had in zijn onderbroek een boterhamzakje met daarin 43 gripzakjes met brokjes amfetamine en 10 gripzakjes met heroïne. Lees verder > >

Ontvoerde Hoofddorper vrijgelaten en herenigd met familie
De 56-jarige ontvoerde Hoofddorper die enige tijd werd vermist, is in de nacht van dinsdag op woensdag gewond aangetroffen in een woonwijk in Delft. Hij bleek uit een auto te zijn gezet door de ontvoerders. De man is met zijn familie herenigd, meldt de politie. Lees verder > >

Bronnen: nu.nl en politie.nl

Geef een reactie